Takomläggning kring Halmstad

Kunskap – erfarenhet – flexibilitet

Vi på TJ:s Tak och Fasad är specialiserade på takarbeten och takomläggning, men vi arbetar även med andra snickeriarbeten t.ex. om- och tillbyggnader, altaner, fönster, dörrar, fasader och mycket mer. Ni kan även kontakta oss för asbestsanering och renovering. Vi strävar alltid efter att ha ett nära och bra samarbete med våra kunder och att alla parter är nöjda när arbetet är slutfört. TJ:s Tak och Fasad erbjuder takomläggning och totalentreprenad till våra kunder i närheten av Halmstad. Kvalitet och kunskap sätts i första hand. Välkommen att kontakta TJ:s Tak och Fasad för mer information. Vi förverkligar era byggdrömmar, varmt välkomna att kontakta oss redan idag!

Heta arbeten eller asbestsanering?

“Vi innehar all utbildning och licensiering som krävs. Anlita oss för jobb i Halmstad och Ljungby, Halland, Skåne och Småland”

Hur mår ert tak?

Alla fastigheter måste ha ett bra tak som står emot vatten och fukt. Vi kan hjälpa er undersöka hur ert tak mår och om det behövs en takomläggning eller annan renovering.

Kunder som bor kring Halmstad med omnejd kan gärna kontakta oss på TJ´s Tak & Fasad för hjälp med ert tak och vattenavledningssystem. För att maximera skyddet och säkerheten av ert tak arbetar och monterar vi endast godkända takskyddsprodukter. Ett tak som är lagt av oss är ett snyggt tak av högsta kvalitet. Vi specialanpassar taket efter just er fastighet och utseende, stil på taket anpassar vi efter era önskemål.

Och hur är det med skorstenen?

Mycket kan hända med en skorsten, kontakta oss så hjälper vi er med allt från mögel till fågelskydd och slitage.

Kontakta oss

 

Mobil: 0739-54 32 38; Telefon: 035-780 34
E-post: tjstakochfasad@gmail.com
Adress: Sutarebo 870, 310 38 Simlångsdalen